Descobrint el Club d’Amics Berdié

Juny 26, 2012 in Noticies

Durant la nostra visita a les Caves Berdié, en la qual vam gaudir de les meravelles que ens ofereixen els seus caves, descobrim la nova proposta que els tres germans Jovani ens ofereixen: El Club Gastronòmic per als Amics del Cava Berdié.

Fins ara formar part del Club d’Amics Berdié ens oferia una sèrie d’avantatges a l’hora de comprar a la seva botiga en línia, com descomptes en la compra o en els enviaments, la possibilitat de rebre un newsletter amb informació sobre activitats i moltes facilitats a la hora de poder regalar cava als nostres amics.

 

Doncs bé, ara com Amics Berdié també tenim la possibilitat de fer una reserva per a gaudir de la seva cuina i assaborir una de les seves meravelloses paelles, o la seva exquisida fideguà, en un entorn privilegiat com ho és la terrassa que han preparat, amb la seva zona chill out, i unes tauletes amb vistes al Penedès que et faran sentir al paradís.

I com nosaltres en Ambrosia Mediterrània som amics de Berdié, no només vam poder gaudir d’aquesta paella que us ensenyem a les fotografies, sinó que a més vam tenir el plaer de menjar amb Sergi, Robert i Montse, tot un luxe ja que són una gran companyia i parlant de caves, vins i gastronomia se’ns van passar les hores volant.

 

 

Per la nostra part, com volíem sorprendre’ls, els preparem uns Cupcakes al Cava amb un estil molt personal i decorats per a l’ocasió, i els gaudim com a postres acompanyant per dos dels nostres caves favorits: Amor i Rosa.