Catavins 2012

Octubre 4, 2012 in Noticies

 

NOTA DE PREMSA

Grans noms del vi català estaran a Catavins 2012

José Luis Pérez, Raül Bobet, Sara Pérez, Ferran Centelles, Rosa Vila, Isabelle Brunet i Marcel Gorgori son algunes de les personalitats que figuren en el Programa d’Activitats de la propera Edició de la Fira del Món del Vi de Sabadell.

La cinquena Edició de Catavins, que es celebrarà al recinte de Fira Sabadell els propers 9, 10 i 11 de novembre, comptarà amb una vegada més amb un complet Programa d’Activitats participatives obertes als visitants del certamen. Tret distintiu de l’esdeveniment desde seva fundació, les activitats es duran a terme pròpiament durant el transcurs de la fira a les sales adjacents a l’Espai firal, a les mateixes instal · lacions de Fira Sabadell.

Una vegada més, Marcel Gorgori serà un dels principals reclams pel públic, que any rere any omple a vessar la sala reservada per l’activitat que condueix. Després de l’èxit de l’edició anterior, el comunicador tornarà a fer gaudir dels visitants amb la seva proposta vincularà que òpera i vi.
Una de les activitats més innovadores d’aquest any sera la protagonitzada pels sommeliers Ferran Centelles (El Bulli) i Isabelle Brunet (Monvínic) sota el títol les veritats absolutes no existeixen. Els dos experts presentaran aquest interessant debat sobre algunes tendències d’elaboració i conceptes diferents de vins actuals en que, d’una manera interactiva, demostraran que tot és relatiu, també en el mon del vi.

Altres noms representatius del món del vi català duran a terme que activitats en el marc de Catavins son Raül Bobet (Castell d’Encús, Ferrer Bobet), José Luis Pérez i Sara Pérez (Mas Martinet) o la sommelier Rosa Vila Entre Altres.

Més informació:
www.catavins.es

Isaac Fernández

Fira Sabadell

info@vinicom.es